Home > Projecten > UNIEK WONEN IN HET CENTRUM VAN GENT

UNIEK WONEN IN HET CENTRUM VAN GENT

Ooilamstraat 2
9000 Gent

}

Bezoekuren:
zondag 20 oktober : 14u - 16u30

€ 595.000

UNIEK WONEN IN HET CENTRUM VAN GENT UNIEK WONEN IN HET CENTRUM VAN GENT UNIEK WONEN IN HET CENTRUM VAN GENT UNIEK WONEN IN HET CENTRUM VAN GENT UNIEK WONEN IN HET CENTRUM VAN GENT UNIEK WONEN IN HET CENTRUM VAN GENT 
Dit nieuwbouwproject, gelegen in het hartje van de “Visserij” te Gent, geniet van een moderne, architecturale uitstraling en het ontwerp van deze woning zorgt ervoor dat je een prachtig zicht hebt op het Koningin Astridpark. Kom kennis maken met Potrell, beleef deze woning of ontdek onze andere nieuwbouwprojecten in de streek.

Uniek wonen in het centrum van gent – Deze nieuwbouwwoning bevindt zich vlakbij het bruisende centrum van Gent en via de kleine stadsring geniet je ook van een maximale mobiliteit. De woning is opgetrokken in 3 verdiepingen: Je komt binnen in een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Aansluitend beschikt het gelijkvloers over de master slaapkamer met terras en een badkamer met inloopdouche, bad en dubbele wastafel. Vervolgens is er een praktische berging en de voortuin biedt ruimte om fietsen te stallen. Het eerste verdiep is onderverdeeld in 2 slaapkamers, een polyvalente ruimte en een toilet. De bovenste verdieping bestaat uit de leefruimte met zithoek en een open ingerichte keuken met aansluitend het tweede terras. Deze verdieping biedt een fantastisch zicht op het Koningin Astridpark. Ideaal voor wie graag tot rust komt en houdt van groen in de stad.

Klik hier voor meer informatie