Home > Projecten > Verkaveling ‘Driesstraat’ 1.2

Verkaveling ‘Driesstraat’ 1.2

Driesstraat 27
8554 Sint-Denijs (Zwevegem)

}

Bezoekuren:
20 oktober: 13.00 - 17.00 uur

vanaf € 273.000 (all-in)

Verkaveling ‘Driesstraat’ 1.2 Verkaveling ‘Driesstraat’ 1.2 Verkaveling ‘Driesstraat’ 1.2 
In de kleine, landelijke gemeente Sint-Denijs (deelgemeente van Zwevegem) bouwen wij op dit moment aan een nieuw project. De eerste fase bevat nog slechts 2 volledig afgewerkte woningen in de pastorijstijl. Deze woningen zijn reeds instapklaar! Wenst u binnen de 3 maanden te verhuizen? Contacteer ons dan zeker voor de mogelijkheden!

Beide woningen beschikken over een inkom en gastentoilet, ruime leefruimte met open keuken en bergruimte/wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, 1 badkamer met bad en 1 douchekamer met toilet. Een vaste trap naar zolder is voorzien.

Fase 2 met ruime woningen in een hedendaagse stijl, zullen dit jaar nog afgewerkt worden. Er zijn 8 halfopen bebouwingen en 1 open bebouwing beschikbaar. Ook in deze fase beschikt elke woning over een apart gastentoilet, ruime leefruimte met open keuen en garage met wasplaats. Op de verdieping is er een ruime nachthal, 3 slapkamers en badkamer met bad, douche en toilet.

Prijs all-in: grond, afgewerkte woning, garage, omheining, zonnepanelen, aansluitingen G/E/W, architect, notariskosten, btw, …

Klik hier voor meer info