Home > Projecten > Verkaveling ‘Driesstraat’ 1.1 & 1.2

Verkaveling ‘Driesstraat’ 1.1 & 1.2

Driesstraat 27
8554 Sint-Denijs (Zwevegem)

}

Bezoekuren:
28 april: 13.00 - 17.00 uur

vanaf € 273.000 (all-in)

Verkaveling ‘Driesstraat’ 1.1 & 1.2 Verkaveling ‘Driesstraat’ 1.1 & 1.2 Verkaveling ‘Driesstraat’ 1.1 & 1.2 Verkaveling ‘Driesstraat’ 1.1 & 1.2 
In de kleine, landelijke gemeente Sint-Denijs (deelgemeente van Zwevegem) realiseren wij op dit moment een kleinschalige verkaveling.

De eerste fase bevat nog slechts 2 volledig afgewerkte woningen in de pastorijstijl. Wenst u dus binnen de 3 maanden te verhuizen? Breng gerust een bezoekje aan deze woningen en ontdek de mogelijkheden.

Beide woningen beschikken over een inkom met gastentoilet, ruime leefruimte met open keuken en bergruimte/wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, 1 badkamer met bad en 1 apart toilet met eveneens mogelijkheid tot plaatsen douche. Een vaste trap naar zolder is voorzien. De zolder kan perfect nog ingericht worden als slaapkamer. Elke woning beschikt tevens over een aparte garage.

De tweede fase met ruime woningen in een hedendaagse stijl, zijn momenteel in opbouw. Er zijn 8 halfopen bebouwingen en 1 open bebouwing beschikbaar. Ook in deze fase beschikt elke woning over een inkom met apart gastentoilet, ruime leefruimte met open keuken en inpandige garage met wasplaats. Op de verdieping is er een ruime nachthal, 3 slaapkamers en badkamer met bad, douche en toilet.

Prijs all-in: grond, afgewerkte woning, garage, omheining, zonnepanelen, aansluitingen G/E/W, architect, notariskosten, btw,…

Klik hier voor meer info