Home > Projecten > Wetteren aan de Schelde

Wetteren aan de Schelde

Rode Heuvel
9230 Wetteren

}

Bezoekuren:

Vanaf € 210.254 tot € 365.098

Wetteren aan de Schelde Wetteren aan de Schelde Wetteren aan de Schelde Wetteren aan de Schelde Wetteren aan de Schelde Wetteren aan de Schelde 
90% verkocht – onmiddellijk bewoonbaar!

Met haar uniek zicht op de Schelde biedt w2o u nog enkele volledig afgewerkt en instapklare appartementen  waar u zich onmiddellijk zal thuis voelen.

U vindt in w2o nog enkele appartementen met twee slaapkamers – geschikt voor allerlei gezinnen. Op het gelijkvloers is plaats voor kmo’s en lokale ondernemers zoals een medische praktijk, een traiteur, een brasserie, … Precies die mix tussen jong en oud, groot en klein, maakt wonen in Wetteren zo aangenaam.

Wetteren ligt heerlijk rustig aan de oevers van de Schelde, ver van de olietankers van de haven en het drukke gedoe van de grootstad. De Schelde stroomt hier nog langs groene oevers en ongerepte stukjes natuur, onbezorgd en heerlijk rustig.

De Schelde staat centraal in het ontwerp van w2o. Vanop uw terras en achter uw grote ramen hebt u een fantastisch uitzicht over de Schelde. En aan uw voordeur begint een eindeloos fietspad langs de oevers tot in Gent.

De ondergrondse parkeergarage en afgesloten fietsenberging  bieden u alle ruimte om vlot en zorgeloos te parkeren. De rechtstreekse lift brengt u met een druk op de knop tot aan uw appartement.

Bezoek ons tijdens de Nieuwbouwzondag van 10:00 tot 12.00 uur in het verkoopkantoor en krijg een rondleiding doorheen dit prachtige project.

 

Voor meer informatie : http://www.w2o.be