Home > Projecten > Woningen Haesendonckstraat

Woningen Haesendonckstraat

Haesendonckstraat 54
1800 Vilvoorde

}

Bezoekuren:
28 april: 10.00 - 16.00 uur (doorlopend in ons kantoor te J.B Nowélei 26 1800 Vilvoorde)

€ 245.000

Woningen Haesendonckstraat Woningen Haesendonckstraat Woningen Haesendonckstraat Woningen Haesendonckstraat Woningen Haesendonckstraat Woningen Haesendonckstraat Woningen Haesendonckstraat 
Houtem: Kom als eerste de plannen inkijken van deze twee nieuw te bouwen woningen, kies de afwerking naar uw smaak en woon binnenkort in de woning van uw dromen.
Het leefgedeelte (42m²) baadt in het licht door de grote raampartij richting de tuin. De leefruimte vormt een geheel met de keuken, die zal voorzien zijn van alle comfort. Er zal plaats zijn voor een zithoek en een eetplaats, eventueel in combinatie met een ontbijthoek aan de keuken.
Het ruime terras en de tuin zijn ideaal van grootte om maximaal te genieten, zonder te veel uren te spenderen aan het onderhoud ervan.
Nog op het gelijkvloers is er een aparte wc, een berging en uiteraard een garage.
Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer, met mogelijkheid tot ligbad, douche en wastafel. Ook hier is er een aparte wc.
Een vaste trap leidt naar de zolder, die (in de toekomst) kan ingericht worden tot slaapkamer(s), al dan niet met een tweede badkamer.
Het grote voordeel is dat u volledig naar smaak kunt laten afwerken, en dat binnen een zeer redelijke termijn.
Uiteraard zal de woning aan de meest recente isolatienormen voldoen.