Home > Projecten > Woonproject Wingerpark

Woonproject Wingerpark

Leuvensesteenweg
3390 Tielt-Winge

}

Bezoekuren:
op afspraak

vanaf €198.500 excl. kosten

Woonproject Wingerpark Woonproject Wingerpark Woonproject Wingerpark Woonproject Wingerpark 
In het groene hart van het Hageland wordt in Sint-Joris-Winge het woonproject “Wingerpark” gerealiseerd dat verkeerstechnisch vlot bereikbaar via de E314 en E40 en de aansluiting met het openbaar vervoer.

Het woonproject “Wingerpark” omvat 56 appartementen, verspreid over 8 woonblokken, en een ondergrondse parking. Er is een mix van 1, 2 en 3-slaapkamerappartementen allen met een ruim terras met goede oriëntatie. De gelijkvloerse appartementen beschikken over een tuin. Er wordt bijzonder veel aandacht besteed aan het wooncomfort en energiezuinigheid. Zo wordt er gestreefd naar een energieprestatiepeil E30. De oplevering is voorzien tegen eind 2020. Momenteel zijn de afbraakwerken afgerond.

In de ondergrond dient er een autostaanplaats aangekocht te worden. De prijzen van deze staanplaatsen variëren tussen 23.000 en 26.600 euro inclusief kosten. Er worden eveneens garageboxen en bergingen waarvan sommigen in combinatie met een staanplaats aangeboden.

Ziet u uzelf wonen in dit bijzondere woonproject dichtbij alle mogelijke winkels en faciliteiten of bent u op zoek naar een rendabele investering? Contacteer ons dan via nieuwbouw@living-stone.be of 0491/90 99 90, wij maken graag tijd voor u, bij uw thuis of bij ons op kantoor. Er zijn heel wat kleinere trendy appartementen die naast eigen bewoning ook interessante verhuurmogelijkheden bieden als investering.

https://www.living-stone.be/nieuwbouw/detail/3570300/woonproject-wingerpark