Eksaarde

9160 Eksaarde
Op zoek naar een woning of appartement? Dan is dit nieuwbouwproject een droomkans. Het is volledig gebouwd met het Danilith snelbouwsysteem in onze eigen ateliers. Thuis dus, in een uniek geautomatiseerd proces met traditionele materialen en de nieuwste duurzame technieken. Pure kwaliteit!
Detail »

Roosdaal

1760 Roosdaal
In alle vrijheid bouwen? Wil je in alle vrijheid, op korte termijn en zonder zorgen bouwen? Met het Danilith snelbouwsysteem maken we je droomwoning in onze eigen ateliers. Thuis dus, in een uniek geautomatiseerd proces met traditionele materialen en de nieuwste duurzame technieken.  
Detail »

Schoten

2900 Schoten
Wil je in alle vrijheid, op korte termijn en zonder zorgen bouwen? Met het Danilith snelbouwsysteem maken we je droomwoning in onze eigen ateliers. Bezoek de woning van één van onze klanten. Klik hier voor meer info.
Detail »

Wortegem-Petegem

9790 Wortegem-Petegem
In alle vrijheid bouwen? Bezoek onze kijkwoning Wil je in alle vrijheid, op korte termijn en zonder zorgen bouwen? Met het Danilith snelbouwsysteem maken we je droomwoning in onze eigen ateliers. Thuis dus, in een uniek geautomatiseerd proces met traditionele materialen en de nieuwste duurzame technieken.
Detail »