Home > Projecten > Gloria

Gloria

Sint-Jansstraat
8900 Ieper

}

Bezoekuren:
20 oktober: 14.00 - 17.00 uur in het verkoopkantoor in de Sint-Niklaaskerk in Ieper

Vanaf € 195.000

Gloria Gloria Gloria Gloria Gloria Gloria Gloria Gloria Gloria Gloria Gloria 
Modern, comfortabel én rustig wonen? In de schaduw van historische torens en toch vlakbij de natuur? De Ieperse binnenstad heeft het allemaal. Maak kennis met Gloria: een uniek nieuwbouw- en reconversieproject in hartje stad.

Het centrum van Ieper is hot. De stad is makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en staat bekend om haar rijke aanbod aan winkels, cultuur, ontspanning en horeca. Daarnaast is Ieper een rustige en gezinsvriendelijke stad, gelegen op fietsafstand van de vrije natuur. Geen wonder dat ook wonen in het centrum opnieuw razend populair is.

Gloria speelt in op deze trend met een 80-tal gloednieuwe woningen en appartementen in de oude stadskern. Frisse en hedendaagse flats met één, twee of drie slaapkamers, maar ook gezinswoningen met een tuin. Ideaal voor jonge koppels en gezinnen, singles of senioren. Iedereen vindt hier zijn thuis.

Hét verrassingselement bij het betreden van de site? De unieke combinatie tussen licht, lucht en groen. Je ontdekt er een nieuw rustpunt in de stad, met een prachtig uitzicht op de groene omgeving en de Lakenhalle. Een hemelse oase van rust, waar je geniet van alle voordelen van wonen in de stad.

Klik hier voor meer info